نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آرتیفایر تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 101-116]
  • آسپارتات آمینوترانسفراز ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 115-130]
  • آسیت اثرات برنامه های متفاوت محدودیت غذایی بر عملکرد و وقوع ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش سرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 3-16]
  • آفلاتوکسین بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 17-28]
  • آنتی‌بیوتیک اثر مکمل‌های پروبیوتیکی و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، کیفیت تخم و لاشه، پاسخ ایمنی و اسیدیته محتویات روده کوچک بلدرچین ژاپنی تخم‌گذار [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 73-86]
  • آنزیم داخلی بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 131-144]

ا

  • اثرات افزایشی شناسایی جایگاههای صفات کمی کنترل کننده وزن بدن روی کروموزوم شماره 3 در بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 55-72]
  • اثرات غالبیت شناسایی جایگاههای صفات کمی کنترل کننده وزن بدن روی کروموزوم شماره 3 در بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 55-72]
  • ارتفاع پرز ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 115-130]
  • ارزش غذایی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با نسبت‌های مختلف کاه گندم و افزودنی-های متفاوت [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 59-74]
  • اسانس نعناع فلفلی تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 101-116]
  • استان فارس اندازه گیری و تحلیل بهره‌وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان فارس [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 87-102]
  • اسید سیتریک اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 85-100]
  • اسیدهای چرب فرار مقایسه تاثیر سیلاژهای ذرت، سورگوم و ارزن بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذّی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در بز [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 43-58]
  • اشعه الکترون تأثیر پرتودهی با اشعه الکترون و مادون قرمز بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم کنجاله دانه گلرنگ [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 29-42]
  • اشعه مادون قرمز تأثیر پرتودهی با اشعه الکترون و مادون قرمز بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم کنجاله دانه گلرنگ [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 29-42]
  • افزایش وزن روزانه تاثیر استفاده از کاه نخود و علوفه توت فرنگی در جیره خوراکی بر عملکرد و گوارش پذیری گوساله های پرواری [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 97-108]
  • اندازه ذرات اثر مکمل آنزیمی و اندازه ذرات گندم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و اسیدیته روده کوچک و خصوصیات بستر بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 75-90]
  • اندازه ذرات تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، مرفولوژی روده و قابلیت هضم در بلدرچین ژاپنی در سن 21 تا 35 روزگی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 103-114]
  • اندازه قطعات علوفه اثرات اندازه قطعات و منبع علوفه بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 73-84]
  • انقراض بررسی عوامل موثر بر کاهش جمعیت گاو نژاد سیستانی و راهکارهای احیای آن [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 39-54]

ب

  • باکتریوسین ارزیابی کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باکتریوسین پلانتارسین درماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 45-58]
  • بره اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 121-132]
  • بره‌های پرواری تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 17-30]
  • بز بررسی عوامل مؤثر بر زنده‌مانی بزغاله‌های کرکی رایینی در سامانه عشایری [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 31-44]
  • بز رائینی مقایسه تاثیر سیلاژهای ذرت، سورگوم و ارزن بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذّی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در بز [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 43-58]
  • بلدرچین تخمگذار بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 131-144]
  • بلدرچین ژاپنی تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، مرفولوژی روده و قابلیت هضم در بلدرچین ژاپنی در سن 21 تا 35 روزگی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 103-114]
  • بلدرچین‌های تخم‌گذار اثر مکمل‌های پروبیوتیکی و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، کیفیت تخم و لاشه، پاسخ ایمنی و اسیدیته محتویات روده کوچک بلدرچین ژاپنی تخم‌گذار [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 73-86]
  • بلدرچین های ژاپنی اثر مکمل آنزیمی و اندازه ذرات گندم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و اسیدیته روده کوچک و خصوصیات بستر بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 75-90]
  • بلوک خوراکی کامل تاثیر استفاده از کاه نخود و علوفه توت فرنگی در جیره خوراکی بر عملکرد و گوارش پذیری گوساله های پرواری [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 97-108]
  • بهره‌وری اندازه گیری و تحلیل بهره‌وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان فارس [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 87-102]
  • بیومتری بررسی کارایی هوش مصنوعی در تخمین ابعاد بدن گاوهای سیستانی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 15-26]

پ

  • پروبیوتیک اثر مکمل‌های پروبیوتیکی و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، کیفیت تخم و لاشه، پاسخ ایمنی و اسیدیته محتویات روده کوچک بلدرچین ژاپنی تخم‌گذار [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 73-86]
  • پروتوزوا مقایسه تاثیر سیلاژهای ذرت، سورگوم و ارزن بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذّی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در بز [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 43-58]
  • پروتئین قابل‌متابولیسم تأثیر پرتودهی با اشعه الکترون و مادون قرمز بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم کنجاله دانه گلرنگ [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 29-42]
  • پروتئین میکروبی مقایسه تاثیر سیلاژهای ذرت، سورگوم و ارزن بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذّی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در بز [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 43-58]
  • پروتئین میکروبی تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 17-30]
  • پرورش متراکم مقایسه عملکرد رشد دو اکوتیپ شتر نر جوان کلکوهی و ترکمنی (Camelus dromedarius) در روش پرورش بسته [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 27-38]
  • پروفایل چربی تاثیر اشکال و سطوح مختلف سیلی‌مارین بر کیفیت پوسته، خصوصیات لاشه، برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون، میزان کلسیم، فسفر استخوان و بیان ژن iNos در مرغ‌های تخمگذار مسن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 71-84]
  • پنیر لاکتیکی ارزیابی کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باکتریوسین پلانتارسین درماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 45-58]

ت

  • تابع تولید اندازه گیری و تحلیل بهره‌وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان فارس [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 87-102]
  • تابع ویبال بررسی عوامل مؤثر بر زنده‌مانی بزغاله‌های کرکی رایینی در سامانه عشایری [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 31-44]
  • تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای تأثیر پرتودهی با اشعه الکترون و مادون قرمز بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم کنجاله دانه گلرنگ [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 29-42]
  • تخمیر فراتحلیل: بررسی تأثیر نانو ذرات مواد معدنی بر برخی از فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 59-73]
  • تخمیر شکمبه‌ای تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 3-16]
  • تخمین وزن عنوان مقاله: مقایسه دقت شبکه عصبی مصنوعی و مدل رگرسیون خطی در تخمین وزن شتر یک‌کوهانه با استفاده از اندازه‌های بدن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 3-16]
  • تصفیه روغن تاثیر استفاده از روغن سوخته و تصفیه شده با جاذب های معدنی مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 131-144]
  • تصمیم گیری چند شاخصی بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 17-28]
  • تغذیه فراتحلیل: بررسی تأثیر نانو ذرات مواد معدنی بر برخی از فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 59-73]
  • تفاله پرتقال خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با نسبت‌های مختلف کاه گندم و افزودنی-های متفاوت [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 59-74]
  • تیمار سرما آماده سازی گیرنده‌های پیوند سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی با استفاده از تیمارهای گرما یا سرما [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 85-96]
  • تیمار گرما آماده سازی گیرنده‌های پیوند سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی با استفاده از تیمارهای گرما یا سرما [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 85-96]
  • تنش سرمایی اثرات برنامه های متفاوت محدودیت غذایی بر عملکرد و وقوع ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش سرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 3-16]
  • تنش گرمایی بررسی عملکرد تولیدی، صفات ریخت شناسی و میکروبیولوژی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با فرم آلی عناصر روی، مس، منگنز و آهن در شرایط تنش گرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 117-130]
  • تولید بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 131-144]
  • تولید و ترکیبات شیر تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ قصیل جو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و شکمبه ای و گوارش پذیری ظاهری گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 31-44]

ج

  • جاذب سموم ASRI1 بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 17-28]
  • جاذب معدنی تاثیر استفاده از روغن سوخته و تصفیه شده با جاذب های معدنی مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 131-144]
  • جمعیت میکروبی اثر مکمل آنزیمی و اندازه ذرات گندم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و اسیدیته روده کوچک و خصوصیات بستر بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 75-90]
  • جوجه گوشتی تاثیر استفاده از روغن سوخته و تصفیه شده با جاذب های معدنی مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 131-144]
  • جوجه گوشتی تعیین سطح بهینه ضایعات بوجاری گندم در جیره جوجه های گوشتی آرین با روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 59-70]
  • جوجه گوشتی اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 85-100]
  • جوجه گوشتی تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 101-116]
  • جوجه گوشتی بررسی عملکرد تولیدی، صفات ریخت شناسی و میکروبیولوژی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با فرم آلی عناصر روی، مس، منگنز و آهن در شرایط تنش گرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 117-130]
  • جوجه گوشتی آرین اثرات برنامه های متفاوت محدودیت غذایی بر عملکرد و وقوع ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش سرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 3-16]

چ

  • چغندر علوفه‌ای تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 133-146]

ح

  • حشرات آنالیز تقریبی و تعیین میزان کیتین در برخی حشرات قابل استفاده در تغذیه طیور [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 91-102]

خ

  • خالص‌سازی شیمیایی آنالیز تقریبی و تعیین میزان کیتین در برخی حشرات قابل استفاده در تغذیه طیور [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 91-102]
  • خصوصیات سیلویی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با نسبت‌های مختلف کاه گندم و افزودنی-های متفاوت [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 59-74]

د

  • دی‌آلل کراس شناسایی جایگاههای صفات کمی کنترل کننده وزن بدن روی کروموزوم شماره 3 در بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 55-72]
  • دانه آنیسون تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 3-16]
  • دشت سیستان بررسی عوامل موثر بر کاهش جمعیت گاو نژاد سیستانی و راهکارهای احیای آن [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 39-54]
  • دوره شیردهی تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 3-16]

ذ

  • ذخیره ژنتیکی بررسی عوامل موثر بر کاهش جمعیت گاو نژاد سیستانی و راهکارهای احیای آن [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 39-54]

ر

  • ریخت شناسی روده اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 85-100]
  • ریزماهواره شناسایی جایگاههای صفات کمی کنترل کننده وزن بدن روی کروموزوم شماره 3 در بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 55-72]
  • رطوبت جیره اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 121-132]
  • روش تصمیم گیری چند شاخصی تعیین سطح بهینه ضایعات بوجاری گندم در جیره جوجه های گوشتی آرین با روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 59-70]

ز

  • زیست‌یار باکتریایی بررسی اثرات توکسین بایندر و پروبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 17-28]

س

  • سیلاز تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ قصیل جو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و شکمبه ای و گوارش پذیری ظاهری گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 31-44]
  • سیلاژ تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 133-146]
  • سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی آماده سازی گیرنده‌های پیوند سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی با استفاده از تیمارهای گرما یا سرما [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 85-96]
  • سویه آرین تعیین سطح بهینه ضایعات بوجاری گندم در جیره جوجه های گوشتی آرین با روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 59-70]

ش

  • شبکه عصبی مصنوعی عنوان مقاله: مقایسه دقت شبکه عصبی مصنوعی و مدل رگرسیون خطی در تخمین وزن شتر یک‌کوهانه با استفاده از اندازه‌های بدن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 3-16]
  • شبکه عصبی مصنوعی بررسی کارایی شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌بینی صفات عملکردی مرغ مادر گوشتی آرین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 17-30]
  • شتر ترکمن و کلکوهی مقایسه عملکرد رشد دو اکوتیپ شتر نر جوان کلکوهی و ترکمنی (Camelus dromedarius) در روش پرورش بسته [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 27-38]
  • شتر یک‌کوهانه عنوان مقاله: مقایسه دقت شبکه عصبی مصنوعی و مدل رگرسیون خطی در تخمین وزن شتر یک‌کوهانه با استفاده از اندازه‌های بدن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 3-16]
  • شکل فیزیکی تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 17-30]
  • شکمبه فراتحلیل: بررسی تأثیر نانو ذرات مواد معدنی بر برخی از فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 59-73]

ص

  • صفات تولیدی اثرات برنامه های متفاوت محدودیت غذایی بر عملکرد و وقوع ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش سرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 3-16]
  • صفات رشد و پرواری مقایسه عملکرد رشد دو اکوتیپ شتر نر جوان کلکوهی و ترکمنی (Camelus dromedarius) در روش پرورش بسته [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 27-38]
  • صفات کیفی تخم اثر مکمل‌های پروبیوتیکی و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، کیفیت تخم و لاشه، پاسخ ایمنی و اسیدیته محتویات روده کوچک بلدرچین ژاپنی تخم‌گذار [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 73-86]
  • صفات لاشه بررسی عملکرد تولیدی، صفات ریخت شناسی و میکروبیولوژی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با فرم آلی عناصر روی، مس، منگنز و آهن در شرایط تنش گرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 117-130]

ض

  • ضایعات بوجاری گندم تعیین سطح بهینه ضایعات بوجاری گندم در جیره جوجه های گوشتی آرین با روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 59-70]
  • ضریب تبدیل خوراک ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 115-130]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تام تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 101-116]

ع

  • عملکرد تاثیر استفاده از روغن سوخته و تصفیه شده با جاذب های معدنی مختلف بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 131-144]
  • عملکرد اثر مکمل‌های پروبیوتیکی و آنتی‌بیوتیک بر عملکرد، کیفیت تخم و لاشه، پاسخ ایمنی و اسیدیته محتویات روده کوچک بلدرچین ژاپنی تخم‌گذار [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 73-86]
  • عملکرد اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 121-132]
  • عملکرد بررسی کارایی شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌بینی صفات عملکردی مرغ مادر گوشتی آرین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 17-30]
  • عملکرد تعیین سطح بهینه ضایعات بوجاری گندم در جیره جوجه های گوشتی آرین با روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 59-70]
  • عملکرد اثرات اندازه قطعات و منبع علوفه بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 73-84]
  • عملکرد اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 85-100]
  • عملکرد بررسی عملکرد تولیدی، صفات ریخت شناسی و میکروبیولوژی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با فرم آلی عناصر روی، مس، منگنز و آهن در شرایط تنش گرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 117-130]
  • عوامل ژنتیکی و محیطی بررسی عوامل مؤثر بر زنده‌مانی بزغاله‌های کرکی رایینی در سامانه عشایری [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 31-44]

ف

  • فیتاز اثرات افزودن اسیدسیتریک و سطح بالای فیتاز به جیره بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و غلظت کلسیم و فسفر خون جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 85-100]
  • فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ قصیل جو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و شکمبه ای و گوارش پذیری ظاهری گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 31-44]
  • فراسنجه‌های شکمبه‌ای تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 17-30]
  • فرآوری تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 17-30]
  • فرم آلی عناصر بررسی عملکرد تولیدی، صفات ریخت شناسی و میکروبیولوژی ایلئوم جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با فرم آلی عناصر روی، مس، منگنز و آهن در شرایط تنش گرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 117-130]
  • فرم خوراک تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، مرفولوژی روده و قابلیت هضم در بلدرچین ژاپنی در سن 21 تا 35 روزگی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 103-114]

ق

  • قابلیت هضم تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، مرفولوژی روده و قابلیت هضم در بلدرچین ژاپنی در سن 21 تا 35 روزگی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 103-114]
  • قصیل جو تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ قصیل جو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و شکمبه ای و گوارش پذیری ظاهری گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 31-44]

ک

  • کاه گندم تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 133-146]
  • کاه گندم اثرات اندازه قطعات و منبع علوفه بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 73-84]
  • کیتین آنالیز تقریبی و تعیین میزان کیتین در برخی حشرات قابل استفاده در تغذیه طیور [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 91-102]
  • کیسه‌های پلی‌اتیلنی تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 133-146]
  • کلسترول ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 115-130]
  • کنجاله کنجد بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 131-144]
  • کنجاله گلرنگ تأثیر پرتودهی با اشعه الکترون و مادون قرمز بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم کنجاله دانه گلرنگ [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 29-42]

گ

  • گاو سیستانی بررسی کارایی هوش مصنوعی در تخمین ابعاد بدن گاوهای سیستانی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 15-26]
  • گاو سیستانی بررسی عوامل موثر بر کاهش جمعیت گاو نژاد سیستانی و راهکارهای احیای آن [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 39-54]
  • گیرنده پیوند آماده سازی گیرنده‌های پیوند سلول‌های بنیادی اسپرماتوگونی با استفاده از تیمارهای گرما یا سرما [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 85-96]
  • گوارش‌پذیری اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 121-132]
  • گوساله‌ سیمینتال تاثیر استفاده از کاه نخود و علوفه توت فرنگی در جیره خوراکی بر عملکرد و گوارش پذیری گوساله های پرواری [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 97-108]
  • گوساله شیرخوار اثرات اندازه قطعات و منبع علوفه بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 73-84]
  • گوسفند قزل تاثیر افزودن پودر دانه آنیسون (pimpinella anisum)در جیره‌های بر پایه ذرت و جو میش-های قزل بر مصرف خوراک، فرآسنجه‌های شکمبه‌ای، تولید و ترکیبات شیر در دوره شیردهی بعدی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 3-16]

ل

  • لاکتوباسیلوس بوخنری تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 133-146]
  • لاکتوباسیلوس پلانتاروم ارزیابی کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باکتریوسین پلانتارسین درماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 45-58]
  • لیستریا منوسایتوژنز ارزیابی کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باکتریوسین پلانتارسین درماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 45-58]
  • لستین تاثیر اشکال و سطوح مختلف سیلی‌مارین بر کیفیت پوسته، خصوصیات لاشه، برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون، میزان کلسیم، فسفر استخوان و بیان ژن iNos در مرغ‌های تخمگذار مسن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 71-84]

م

  • مالون دی‌آلدئید ارزیابی صفات عملکردی، ریخت شناسی ژژنوم و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی روغن سویا و عصاره پوست انار [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 115-130]
  • مالون‌دی‌آلدئید تاثیر اسانس نعناع فلفلی و آرتیفایر در جیره‌های کم انرژی بر شاخص تولید، هزینه خوراک مصرفی، فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و کیفیت گوشت جوجه‌های گوشتی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 101-116]
  • متابولیت‎های خونی بررسی استفاده از مولتی آنزیم داخلی در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کنجد بر عملکرد، فراسنجه های بیوشیمیایی خون و بافت شناسی ژژنوم بلدرچین‎های تخمگذار در اواسط دوره تولید [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 131-144]
  • محدودیت غذایی اثرات برنامه های متفاوت محدودیت غذایی بر عملکرد و وقوع ناهنجاری آسیت در جوجه های گوشتی سویه آرین در شرایط تنش سرمایی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 3-16]
  • مدل رگرسیون عنوان مقاله: مقایسه دقت شبکه عصبی مصنوعی و مدل رگرسیون خطی در تخمین وزن شتر یک‌کوهانه با استفاده از اندازه‌های بدن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 3-16]
  • مدل‌سازی بررسی کارایی شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌بینی صفات عملکردی مرغ مادر گوشتی آرین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 17-30]
  • مرغ تخم گذار تاثیر اشکال و سطوح مختلف سیلی‌مارین بر کیفیت پوسته، خصوصیات لاشه، برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون، میزان کلسیم، فسفر استخوان و بیان ژن iNos در مرغ‌های تخمگذار مسن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 71-84]
  • مرغداری های گوشتی اندازه گیری و تحلیل بهره‌وری عوامل تولید در واحدهای مرغداری گوشتی استان فارس [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 87-102]
  • مرغ مادر آرین بررسی کارایی شبکه عصبی مصنوعی جهت پیش‌بینی صفات عملکردی مرغ مادر گوشتی آرین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 17-30]
  • مصرف خوراک اثر افزودن سطوح مختلف آب به جیره کاملاً مخلوط بر عملکرد، مصرف خوراک، گوارش‌پذیری مواد مغذی و رفتار تغذیه‌ای بره‌های پرواری [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 121-132]
  • مکان‌یابی QTL شناسایی جایگاههای صفات کمی کنترل کننده وزن بدن روی کروموزوم شماره 3 در بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 55-72]
  • مکمل آنزیمی اثر مکمل آنزیمی و اندازه ذرات گندم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و اسیدیته روده کوچک و خصوصیات بستر بلدرچین ژاپنی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 75-90]
  • مواد افزودنی خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با نسبت‌های مختلف کاه گندم و افزودنی-های متفاوت [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 59-74]
  • مورفولوژی ایلئوم تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، مرفولوژی روده و قابلیت هضم در بلدرچین ژاپنی در سن 21 تا 35 روزگی [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 103-114]

ن

  • نانو ذرات فراتحلیل: بررسی تأثیر نانو ذرات مواد معدنی بر برخی از فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 59-73]
  • نانو سیلی مارین تاثیر اشکال و سطوح مختلف سیلی‌مارین بر کیفیت پوسته، خصوصیات لاشه، برخی پارامترهای بیوشیمیایی خون، میزان کلسیم، فسفر استخوان و بیان ژن iNos در مرغ‌های تخمگذار مسن [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 71-84]
  • نیتروژن آمونیاکی شکمبه مقایسه تاثیر سیلاژهای ذرت، سورگوم و ارزن بر مصرف خوراک و قابلیت هضم مواد مغذّی و فراسنجه‌های شکمبه‌ای در بز [دوره 35، شماره 134، 1401، صفحه 43-58]
  • نرخ زنده‌مانی بررسی عوامل مؤثر بر زنده‌مانی بزغاله‌های کرکی رایینی در سامانه عشایری [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 31-44]
  • نگهدارنده طبیعی ارزیابی کاربرد لاکتوباسیلوس پلانتاروم و باکتریوسین پلانتارسین درماندگاری پنیر لاکتیکی [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 45-58]

ه

  • هزینه خوراک تاثیر استفاده از کاه نخود و علوفه توت فرنگی در جیره خوراکی بر عملکرد و گوارش پذیری گوساله های پرواری [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 97-108]
  • هلشتاین تاثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ قصیل جو بر عملکرد تولیدی، فراسنجه های خونی و شکمبه ای و گوارش پذیری ظاهری گاوهای پرتولید هلشتاین [دوره 35، شماره 136، 1401، صفحه 31-44]
  • هوش مصنوعی بررسی کارایی هوش مصنوعی در تخمین ابعاد بدن گاوهای سیستانی [دوره 35، شماره 135، 1401، صفحه 15-26]

ی

  • یونجه اثرات اندازه قطعات و منبع علوفه بر عملکرد و فراسنجه‌های تخمیر شکمبه‌ای گوساله‌های شیرخوار هلشتاین [دوره 35، شماره 137، 1401، صفحه 73-84]